måndag 13 februari 2017

MORGONSTUND HAR GULD I MUN

Hittade listan på Andreas blogg

När går du upp?
Ska jag till skolan går jag upp mellan 6.15-6.30. Då jag ska jobba går jag upp 5.45 annars brukar jag gå upp vid 9-tiden om jag har en ledig dag.

Vad är det första du gör varje morgon?
Väcks jag av alarmet stänger jag först och främst av det och ibland kollar jag snabbt igenom om det hänt något på sociala medier men det får oftast vänta. Ska jag till skola eller jobb prioriterar jag sömnen före mobilen så då  brukar jag behöva gå upp direkt då alarmet ringer. På en ledig dag kan jag skrolla på mobilen ett bra tag.
Det jag gör sedan och måste göra för att ens vakna till på riktigt är att tvätta av ansiktet, först efter det kan jag börja dagen!


Hur lång tid tillbringar du i badrummet varje morgon?
Inte så lång tid. Det jag gör är att tvätta ansiktet och borsta tänderna, sen kan jag fixa frillan inne på badrummet men det är olika. 

Är frukost viktigt?
Frukost är svårt. Det är superviktigt tycker jag, på ett sätt förstår jag inte hur folk kan skippa frukosten men på ett sätt förstår jag dem helt. Jag äter alltid frukost oavsett vilken tid jag går upp men jag gillar inte att behöva äta frukost tidigt. På ett sätt är jag utsvulten men tanken på mat ger mig kväljningar klockan 7 på morgonen. Dock äter jag som sagt alltid!


Är du morgontrött?
Jag vet inte. Det är inte så att jag vaknar pigg då alarmet ringer 06 men det är inte heller så att jag behöver snooza flera minuter utan jag går oftast upp direkt!

Vad har du för alarm?
Den heter Beep-beep från mobilens galleri

Hur ser en perfekt morgon ut?
Den perfekta morgonen är då alla i familjen åker hemifrån vid 7-tiden och jag får vara ensam hemma. Då brukar jag ligga och dra mig tills jag går upp och fixar frukost för att sen äta den framför något bra program eller liknande. Ett plus är att jag inte har plugg denna dag utan kan träna efter frukosten. Det är en morgon i toppklass. Annars äre ett stort plus att bara få vakna utan alarm, möjligtvis av en mysig katt men det är sällan de e mysiga. Antingen tar de all plats i sängen eller så jamar de för att de vill något, haha.


Vad är det bästa med morgonen?
Trots att katterna kan gå mig på nerverna så är nog det bästa att få gosa med dem på morgonen, att vara utan dem en hel natt är tufft! (just här var jag tvungen att avbryta skrivandet för att stoppa katten från att käka på väggen...) Ja, som sagt. Trots att de går mig på nerverna ibland är de mina finaste!

Hur går du helst klädd på morgonen?
Det blir ofta mysbrallor och en stor t-shirt. På nätterna dör jag
av värme men gå jag går upp är det alltid skönt att ta på sig mysbyxor eller något som täcker benen.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar