tisdag 2 januari 2018

ÅRETS VÄRSTA OCH BÄSTA MINNEN 2017

Det värsta minnet
I onsdags då jag jobbade och var på väg in på lunchrast hamnade jag mitt i en situation där liv och död möttes, så kändes det då i alla fall. Jag ser en man sitta på en motorcykel och sen bara falla ihop ner på markens krampandes och medvetslös. I hela mitt liv har jag vart rädd för att hamna i en situation där jag är tvungen att ringa 112-nu var jag där. Men jag fick hjälp, mannen vaknade till, ambulans kom och jag fick veta att allt slutat gott.
Jag berättade hela händelsen för två vänner och sa att jag tror att alla människor har superkrafter inom sig som kommer fram då det väl behövs. Och igår överraskade de mig med dessa fina skapelser. Bättre vänner finns inte!!

Detta skrev jag på instagram den 4 augusti. Det var alltså en man som föll ihop mitt i byn och jag kom först fram och såg allt. Jag flög ut ur bilen och vinkade in n till man som körde förbi. Vi sprang båda fram till mannen som låg och krampade på marken. Jag hade panik just då men jag fick ringt 112, sen kom byns räddningstjänst springandes och mannen vaknade till slut. Allt var så overkligt och just då kände jag bara: Varför jag? Men på grund av den hjälp som jag hade slutade allt bra den dagen och jag hoppas innerligt att han mår bra nu. Detta är nog årets värsta händelse som jag var med om trots att det slutade bra. En annan händelse som har påverkat mig är ju bussolyckan i Sveg. Det satte hela kommunen i sorg och det var en annorlunda känsla.


Det bästa minnet
I augusti fick jag och syster äran att servera och fotografera på ett bröllop, denna dag var absolut årets roligaste dag. Jag tänker fortfarande tillbaka på denna dag och minns all kärlek, glädje och skratt. Det var så roligt att få servera och serva alla gäster och att stå i baren och ansvara för all sprit var en upplevelse, så poppis har jag aldrig vart. Ja, jag vet inte hur jag ska beskriva detta. Det var en obeskrivlig dag. Så magisk!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar